Filme

„AVATAR” – spectaculos!

E primul cuvânt care-mi vine în minte dupa ce am vazut AVATAR 3D.
Iar primul gând e că-mi pare rău, foarte rău ca nu l-am văzut şi în IMAX. Ştiu, ştiu, avem un singur cinematograf IMAX în ţară, dar sfătuiesc pe toţi să încerce să vadă acest film în IMAX 3D!

Filmul e un spectacol de la început până la sfârşit.
Nu mergeţi la el cu speranţa de a vedea un Casablanca (de exemplu), aţi fi dezamăgiţi şi e păcat să nu savuraţi ce vă oferă tehnologia actuală. Da, acţiunea e uşurică, împărţirea personajelor în „buni” şi „răi” e simplistă, povestea şi „religia” băştinaşilor de pe Pandora e banală.
Dar… ce contează???
Imaginile, peisajele, acţiunea, personajele (fie oameni, fie extratereştrii, fie fauna şi flora Pandorei) se amestecă în infinite combinaţii de forme şi culori, un spectacol superb de sunet şi lumină care te ţine cu ochii lipiţi de ecran.
Ce laudă mai mare pot aduce unui film decât că la terminarea lui am avut impresia că a durat mult mai puţin decât în realitate?

Sigur, cel mai mult vor aprecia acest film adolescenţii, fanii SF şi cei pasionaţi de tehnologia 3D. Dar filmul merită văzut de oricine. De la copii la pensionari aş spune!
Evitaţi versiunea 2D, acest film este primul 3D pe care-l văd şi care merită această titulatură. Acest film este născut în 3D! Este o adevărată odă la adresa acestei tehnologii. Impresionant!

Of, trebuie să fac cumva să-l văd în IMAX!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s